Info och Q&A

Licenskurs

 

Licenskursen kostar 2.000:- inkl kursmaterial, förtäring och bankörning lördag. Vill man köra på banan även söndag kostar det 1.000:- extra. Betalning sker antingen genom inbetalning till klubbens BG: 5904-6235 eller med kort vid ankomst.

Följande gäller för din MC:

För att deltaga i utbildningen krävs att du har med egen MC. Vi har inga speciella krav på typ av MC men av naturliga skäl skall den ha däck för körning på asfalt.

En enklare säkerhetsbesiktning kommer att göras då vi tittar på däck, bromsar, drivpaket, ev. oljeläckage samt ljuddämpning.(Observera att gränsvärdet för ljud är 95dB vid förbifart och detta mäts med fast installerad och kalibrerad ljudmätare) Titta över dessa detaljer innan du kommer till banan.

Originalljuddämpare i bra skick är vanligtvis det bästa. Har du en annan ljuddämpare krävs det att det sitter en dB-killer monterad.

Vidare är det bra, men inget krav, om du najar oljeplugg, oljefilter och bromsok.

Demontera backspeglar, alternativt tejpa dessa. Tejpa också strålkastare, bakljus och blinkers. Vi rekommenderar också att du tejpar över hastighetsmätaren så att inte denna distraherar dig vid körning.

Din personliga skyddsutrustning skall vara godkänd och datum för godkännande ska ej vara utgånget. Detta gäller hjälm, stövlar, handskar och skinnställ.

För Er som önskar deltaga i söndagens träningsdag tillkommer en kostnad om 1.000 SEK. Detta betalas senast vid ankomst till kursen.

 

Hyra av depåbox

För Er som önskar hyra depåbox, hel eller del i, gäller följande priser:

Depåbox ensam, två dagar, 3.000:-. (tillträde fredag kväll är möjligt)

Del i depåbox (1 av 4) två dagar, 750:-

 

Hyra av stuga

Del i tvåbäddsstuga två nätter: 600:-

Del i fyrbäddsstuga två nätter: 600:-

 

SM-helgen

 

Hyra av depåbox:

3-dagar 4.500:- (Torsdag kväll - söndag kväll)

Del i tvåbäddsstuga 3 nätter: 900:-

 

 

För Er som har er RR-licens uttagen i Anderstorp Racing Club är deltagandet i träningsdagarna kostnadsfritt. För att erhålla denna förmån ska ni kunna uppvisa detta förhållande vid ankomst.

 

Hotell Åsen kommer erbjuda lunch mm under båda dessa helger. Vill du förboka din lunch maila undertecknad med antal per dag så ombesörjer vi detta.

Har ni ytterligare frågor vänligen maila dessa till: l-o.sveningson@arc.nu

 

Välkomna till oss i Anderstorp Racing Club och Scandinavian Raceway

.