ANDERSTORP MOTOR MEET 2023

Scandinavian Raceway
6:e Juni 15.00-19.00
HÄR KÖPER DU FÖRKÖP, UTSTÄLLNINGSBILJETT.
1973 gick första F1 Starten i Anderstorp, det som satt orten på världskartan för racing. I samband med detta 50 års jubileum har CBA Racing tillsammans med Anderstorp Racing Club, Gislaveds Kommuns Fältare, och Finnvedingarna bestämt oss för att anordna en gemensam motorträff  på den legendariska mossen, Scandinavian Raceway. 

VARFÖR TRÄFF 6:E JUNI?
Dagen vi valt för träffen är Sveriges Nationaldag.  Därför att  6/6 är också officiella Motorhistoriska dagen. Med Anderstorp som  legendarisk motorort finns varken lämpligare plats eller dag än nationaldagen för denna träff. Arrangemanget börjar redan 14.00 med att utvalda fordon fötr olika utställande kategorier  kör i spetsen för Nationaldagsparaden från busstationen i Anderstorp längs Storgatan till torget. Efter högtidsarrangemanget på torget hälsar vi alls välkomna till Motorbanan och en annorlunda eftermiddag med motor som tema.

ETT NYTT SPÄNNANDE PROJEKT
Anderstorp Motor Meet blir vad vi hoppas den första träffen av fler i årligt återkommande arrangemang. Något att fortsätta utveckla för framtiden som tradition. Vi är en bred blandning som arrangörer bakom och ser positivt på att tillsammans ta vara på samlad bakgrund och erfarenhet för att skapa något nytt

MÅLET
Med dessa bilträffar vill vi skapa interaktion för samhället och dessutom ge folk möjligheten till att socialisera sig, oavsett om man besitter ett fordons intresse eller inte. Motorbanan är en arena för folket att värna om.

TÄVLINGAR
Besökare och publik är jury. Det blir PEOPLES CHOICE som utser vinnare i tre kategorier, vanliga personbilar (inklusive veteranbilar), EPA-Bilar och Mororcyklar/Mopeder. Poängen med Peoples Choice är att besökare ska kunna rösta på det fordon de anser ser bäst ut i deras ögon.
 
LJUDBILSTÄVLING
Givetvis mäter vi även ljud och utser 1-2-3:e pris även i denna kategori efter decibel 

ANMÄLAN TÄVLING
För att delta i tävling så anmäler man sig via facebook-messenger. Följ länk här: https://m.facebook.com/CBARace
Ni skickar in en bild på er bil, information kring bilen samt kontaktuppgifter/sociala medier. Kostnaden för att delta är 50 kr/fordon. SWISH 123-680 06 50 OBS! Ange "Utställare 6/6" i meddelandefältet. 
Ni kan också köpa biljett här på Tickster: https://www.tickster.com/sv/events/wryl5m4zzyzpndb/2023-06-06/anderstorp-motor-meet-6-juni-2023
Sista anmälningsdag för förköp är 20.00 Måndag 5 Juni. Efter detta går det betala i entrén.
 

PRISUTDELNING & RÖSTNING
Första, andra och tredjeplats inom var kategori får "Peoples Choise" pris.  Vilka priser kommer senare när vi fått allt klart. Röstning sket digitalt. Även här följer mer info senare i evenemanget.

ALLA VÄLKOMNA…
…avsett vilket fordon du kör. Låt oss fylla "Mossen" och göra detta till en utav de bättre träffarna som sker i Småland i år, samt desdutom sätta Gislaveds Kommun på kartan som träffpunkt #1. Kvälls -och dagsaktiviteter kommer som vanligtvis hållas, håll koll på uppdateringar på sidan samt även vad som uppdateras under träffens gång.
MAT & DRYCK
På området kommer i Restaurang Grand Prix finnas hamburgare, korv, dricka, fika och kiosk.

ALKOHOL NOLLTOLERANS 
Vi förstår att det finns de som ser bilträffar som festtillfällen. Vi vill därför påminna att det är absolut nolltolerans mot alkohol och droger på evenemanget.  

Välkomna önskar
ARC - CBA RACING - FÄLTARNA GISLAVEDS KOMMUN - FINNVEDINGARNA

.