Anderstorp Race Festival Med sportbilsfestivalen & SRL 2019!

Tävling

31:e maj till 2:e juni kommer Sveriges racingelit till Scandinavian Raceway. Helgen kommer att bjuda på mänger av fartfylld racing då vi gästas av TCR-Scandinavia, Porsche Carrera Cup, Ginetta GT5 Challenge, V8 Thunder Cars, GT4 Scandinavia, Legends Cup och Formula Nordic.

I samband med tävlingarna kommer succén Sportbilsfestivalen att besöka oss i Anderstorp igen.

ENTRÈ BILJETTER KÖPES HÄR

CAMPINGBILJETT KÖPES HÄR!

SPORTBILSENTRÈ 1-2 Juni KÖPES HÄR.

SRL Evenemang Anderstorp

Information fotoackreditering.

Endast mediarepresentanter med dokumenterad yrkeskunskap och uppdrag beviljas ackreditering för Anderstorp race festival – 29-2 Juni Scandinavian raaceway. Frilansfotograf/reporter uppmanas att ansöka via sina uppdragsgivare. Mediapass utfärdade av SBF eller NBF gäller inte som mediaackreditering på Anderstorp race festival. 

I samband med utkvittering av ackreditering så friskriver man Scandinavian raceway  och Anderstorp racing club för eventuellt ansvar vid olycka. Det innebär att ackrediterat företag/medias försäkringar och arbetsregler gäller vid arbete i bandepån och på banan. Minimiålder för att få fotografera ute på banan är 18 år.

Vad gäller fotografering på banan så måste man ha fotoväst. Bara ackrediterade fotografer kan få denna och då efter att ha deltagit i någon av de säkerhetsgenomgångar vi håller för fotografer under tävlingshelg. Kom ihåg att det bara är funktionärer med licens och fotografer som genomgått säkerhetsgenomgång som har rätt att beträda banområdet. Antalet fotografer som får beträda banan är av säkerhetsskäl begränsat så grundprincipen är att en fotoackreditering per media beviljas.

Teamfotografer/skribenter ska ha motsvarande kvalifikationer som övriga, det vill säga, inga teamfotografer/skribenter utan dokumenterad yrkeserfarenhet kommer att godkännas för ackreditering.

Godkända uppdragsgivare

Sista dag för att ansöka om ackreditering är fredagen den 24 Maj, efter detta datum kan vi inte garantera att vi kan handlägga er ansökan!

 

SRL SRW 2019 V2.1 TIDSSCHEMA ARF 31 MAJ-2JUNI VER. 15

Foto ack. SM 3-5 Juli RR 2020

Formulär Ackreditering.

.